Daniel Hasselberg

25.05.2011 in16:51 in Advertising, commercial, Art, Nature, animals, New masters -->


Share

Hur många år har du fotograferat?

Jag fotograferade eller vad man ska kalla det en del när jag gick på högstadiet. Fotograferat på ”riktigt” dvs att ha en plan och vilja med mitt fotande och hänge sig åt det på riktigt har jag kanske gjort i 2, 3 år någonting.

Varför började du fotografera?

Vet faktiskt inte riktigt. Att fotografera innehåller så många delar för mig. Upplevelser, färger, kompositioner, andras åsikter om mina bilder, tekniken kring fotografering, äventyr, efterbehandling, utmaningen i att kunna bli bättre på något osv osv… jag får väll säga lite blekt att de är en kombination av ovanstående.

Frågan skulle ju kunna vara: Varför har du fortsatt att fotografera? Om det var frågan skulle nog svara: Att det ger så oerhört mycket tillbaka. Det är världens bästa hobby!

Medlemsprofil: Daniel Hasselberg | Fotografiska Föreningen i Göteborg