Pepijn Hooimeijer

08.05.2013 in02:56 in Design, Documentary -->


Share

1977

Pepijn Hooimeijer is een autodidact fotograaf die vooral zijn passie heeft gevonden in de straatfotografie. In zijn foto’s wil hij zijn visie op de wereld laten zien door toevallige momenten vast leggen die aan zijn lens voorbij komen. Soms zijn deze beelden confronterend, soms met een vleugje humor, maar altijd streeft hij ernaar om een eerlijk beeld te laten zien van het alledaagse leven in de wereld van nu.

***

Пиппин Hooimeijer является фотограф-самоучка кто нашел свою страсть, особенно в уличной фотографии. В своих картинах он хочет, чтобы его видение, чтобы показать миру случайными моментами захвата, что его объектив пройти. Иногда эти образы конфронтационной, иногда с оттенком юмора, но он всегда стремится к справедливым картину, чтобы показать повседневную жизнь в современном мире